Thursday, August 18, 2011

Cookies for raya

Fuuhhh.. lega sket, pesal ya.. sbb dh 90% order biskut raya sudah siap.. dh masuk kotak nk ngantor ke kelantan ngan t'ganu.. hohoho.. letih wo.. mana nk tgk anak kecik lagi, tahun lepas x per lah iman dh besar.. ni budak kecik nih kejap2 nk nyusu.. pastu kalau nk tido, kalau tau jer maknye ni ada kat umah, x nak ngan bibik.. harus lah makny basuh tangan dokong dia dulu.. tepuk2 vontot bagai kan.. hahaha... 

ni sebahagian yg sempat di tembak.. tak sangka i berjaya buat u ollss..

ni yang mu di sent ke kelantan.. nunggu abg iparku dtg hambek..

hokey perjuangan harus diteruskan sbb nxt week i dh start keje.. x nyabor sungguh bos tu nk tgk aku.. huhuhu.. haaakktuiii.. menyampah x dgn i.. hahah.. 

yang paling best utk bawak balik pada bonda sendiri x siap pun lagi.. hahah.. kang last2 aku beli jer bwk blk.. hohoh

4 comments:

  1. hamboiiiii babe.. byk tul cookies raye ko ni.. mmg betul2 peniaga berjaya la..! hehe

    ReplyDelete
  2. preeta letchumanananAugust 19, 2011 at 9:04 AM

    I know u can do it.So proud of u my friend.

    ReplyDelete
  3. Great my fren!U r the best.

    ReplyDelete
  4. as : ya.. aku betul2 berjaya nih.. bila mau i spa.. mau masage2 lah penat sudah.. tp tunggu gaji bln 9 ah.. haha..

    preeta : thank u.. im proud of my self too.. hopefully can have my own bakery shop soon

    ReplyDelete