Friday, October 29, 2010

Kisah Anak-Anak

Ni nak citer kisah anak2 ya.. anak-anak sapa??? tentulah cucu2 keluarga Mek Yah + Zainudin.. hehehe.. iaitu anak haku Iman Irdina Tenenkouda Bt Sory Camara Dgn Anak kakak haku Amer Amsyar B. Asmadi.. lahir tahun yang sama cuma beza bulan lah. jauh gak lah bezanya ya.. hehe.. Iman lahir bulan 3, Amsyar lahir bulan 12.. Iman lahir melalui tingkap..Cesarean lah , Amsyar pulak dilahirkan secara normal.. hohoho..
 Iman & Amsyar..

Balik raya ari tu, wah seronok tengok.. ceria jer rumah kan.. ish ish ish.. Amsyar memang cerdik, part yang best kalau orang suh buat bunyi burung lah. sejibik cam bunyi burung yang dia dengar tu.. oh yes lagi sebabkan tahun ni Uncle Bob beraya bersama kira lama jugak di kampung, Amsyar pun ingat lah Uncle Bob.. siapakah Uncle Bob??? hhahaha itulah encik suamiku.. ngeh ngeh ngeh.. 


wokeh.. nk g keje nih.. nanti kita sambung lagi ek..

No comments:

Post a Comment